x

David Hasselhoff laver musical

David Hasselhoff laver musical

Hyper-tabloiden The Sun rapporter fra camp Hasselhoff, at den 54-åriges multifacetterede karriere får endnu en drejning. At han kan synge er der millioner af tyskere, der er ganske enige om – og tillige ganske begejstrede for. Vort broderlands musik-connaisseurs må derfor nu juble ved nyheden om, at Baywatch-bøffen har sagt ja til at spille hovedrollen i en musical om sit eget liv. Musicalen bliver et portræt af karrieren og personligheden med opture såvel som nedture.

David Hasselhoff udtaler med en god del selvindsigt: ”Det lyder som en dårlig joke, men det bliver et godt show, total kitsch ... Jeg spiller i et hjerteskærende stykke om mit liv og de fejltagelser, jeg har begået. Musicalen er skrevet af dem, der også skrev for Bette Midler og produceret af de folk, som skabte Chicago-musicalen i London.”

Musicalen, som får den mundrette titel: "David Hasselhoff: The Musical", vil åbne i Melbourne, Australien og senere komme til USA. Handlingen er inspireret af, ud over den gamle Knightriders liv og levned, sæbeoperaen ”The Young And The Restless" og numre af soulsangeren Teddy Pendergrass. Det bliver smukt. Måske bliver det endda en succes, i hvert fald udtaler Hasselhoff: ”Hvis showet ender i Vegas, hvor fedt ville det ikke være? – Jeg vil bare underholde folk – Sammy Davis Junior var min helt.”

Hvis du bare ikke kan få nok af den aldrende strandløves behårede bryst, bliver der rig mulighed i september hvor hans selvbiografi efter planen skal udkomme.

Hasselhoffs officielle hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA