x

ABBA-musical filmatiseres

ABBA-musical filmatiseres

Michelle Pfeiffer skal spille hovedrollen som Dancing Queen i filmatiseringen af den berømte ABBA-musical "Mamma Mia" fra 1999, skriver engelske Daily Mail. Det er Tom Hanks' produktionsselskab Playtone, der står bag produktionen og konverteringen af musicalen til det store lærred.

Mamma Mia har spillet i 130 byer verden over, og 20 millioner mennesker har allerede set showet på de skrå brædder. Musicalen indeholder 22 af ABBAs største hits begået af det legendariske makkerpar Björn Ulveus og Benny Anderson.

Catherine Johnson har skrevet teaterversionen, som foregår på en græsk paradisisk ø. En humoristisk kærlighedshistorie om en datter, der på sine bryllupsdag bliver præsenteret for moderens hemmelighed: Hele tre forskellige mænd kandiderer til faderskabet. ”Den historie-fortællende magi i ABBA’s sange driver denne fortryllende fabel om kærlighed, latter og venskab frem, hvor alle – hver aften – har ”the time of their lives”. Sådan beskrives stykket på Broadway, hvor musicalen sættes op senere i år.

Så det bliver smukt, smukt, smukt og garanteret sirup-sødt, når Mamma Mia engang får premiere engang i slutningen af 2007.

Musical-versionens officielle hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA