x

Peter Sommer tager nyt band med på turné

Peter Sommer tager nyt band med på turné

Oplev gamle og nye sange fra en af Danmarks mest anerkendte sangere og sangskrivere, når Peter Sommer tager på turné gennem Danmark. Med sig til tre af koncerterne (København, Herning og Næstved) tager han danske The Minds Of 99, der har vundet årets P3 KarriereKanonen.

The Minds Of 99 består af seks gamle barndomsvenner, der har optrådt sammen og hver for sig, siden de var helt små. Genremæssigt kan The Minds of 99 nok beskrives bedst som new wave eller post-punk. Radiohittet "Det er Knud som er død" er singleforløberen til den gratis, selvudgivne mini-ep af samme navn, som du kan downloade fra gruppens hjemmeside. Teksten til "Det er Knud som er død" stammer fra et digt skrevet af Tom Kristensen og blev udgivet i dagbladet Politiken i forbindelse med den danske polarforsker og folkehelt Knud Rasmussens død i december 1933.

I januar udgav Peter Sommer albummet "Alt Forladt", der bød på en ny og anderledes lyd, end hvad der tidligere er hørt fra hans side. Albummet, som er lavet i samarbejde med producer Stefan Kvamm, byder på flere elektroniske elementer og mindre guitar. Albummet "Alt Forladt" blev ved sin udgivelse anmeldt af GAFFAs Michael José Gonzalez, der gav det fem stjerner under overskriften: "Stærke sager fra Peter Sommer på karrierens bedste udspil." Albummet har indbragt Sommer fire Danish Music Awards-nomineringer i kategorierne: Årets Danske Album, Årets Danske Mandlige Kunstner, Årets Danske Sangskriver og Årets Danske Rockudgivelse.

Peter Sommers koncertdatoer:

24/10 Sønderborghus

25/10 Esbjerg, Tobakken

26/10 Fatter Eskil, Aarhus - udsolgt

30/10 Pumpehuset, København (med The Minds Of 99)

31/10 Fermaten, Herning (med The Minds Of 99)

01/11 Vershuset, Næstved (med The Minds Of 99)

Køb billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA