x

Elektronisk musikfestival i Aalborg

Elektronisk musikfestival i Aalborg

Lørdag den 12. august klokken 14 eftermiddag til 23 aften går det løs i Husets gårdhave i Aalborg. Sidste år så en ny festival lyset i postområde 9000. Upcode Flashmob er navnet på elektro-initiativet fra industribyen ved Limfjordens bredder.

Festivalprogrammet byder på omkring 12 primært elektroniske talenter som optræder skiftevis på gårdhavens to scener, hvor man blandt andre kan opleve spændende navne som Antophones og JacobRT (billedet), der hver især lige nu accelererer inden for hver deres genre – det skal dog siges, at Antophones ikke er særlig elektroniske, men tværtimod dyrker melankolsk singer-songwriter-pop inspireret af blandt andre Tori Amos.

”Det er jo stort inden for den her genre, at en lokal Aalborg-dreng som JacobRT går hen og vinder Heinekens Thirst Main Event, tager flyveren til USA og skruer knapper med laptop-produceren Brian Transeau, hvorefter vi får ham engageret til at spille den 12. august til Upcode festivalen"

"Derudover er vi ret spændte på at høre Antophones live oven på deres seneste høst af anmelderroser fra flere velanskrevne musikmedier. De er knap så elektroniske som flere af vores andre optrædende, men bliver klart et interessant analogt pust imellem de elektroniske
outputs”, udtaler koordinator Mads Bang begejstret.

Festivalen har på sympatisk vis SU-venlige priser med en entrépris på 60 kroner. Er man kun interesseret i eftermiddagsprogrammet, der slutter kl. 18.00, er der tilmed fri entré.

Til forskel fra sidste år fortsættes festen et ukendt antal timer efter klokken 23.00 med et par dj’s i Husets café.

Upcode Flashmob kan foreløbig præsentere følgende navne:

Karsten Pflum, Puzzleweasel, Sidelmann, Planplotfobi, Svenning og
Fuglekongen, Just Leave The Rubric, Antophones, CrossCut, og Knob A Siesta

DJs:
JacobRT, Planplotfobi & Phonosphinx

Festivalens endelige program kan ses på hjemmesiden www.upcode.dk
fra den 2. august.

Upcode Flashmobs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA