x

Kissaway Trail på minitour denne weekend

Kissaway Trail på minitour denne weekend

Kissaway Trail, tidligere kendt som The Kissaway Trail, er tilbage med deres tredje album, et "The" og to bandmedlemmer fattigere, så de nu er en trio. Det omtumlede rockband blev i slutningen af 00'erne spået en kometkarriere, men er siden hen blevet reduceret, da nedturen ramte, og spådommen aldrig helt blev indfriet trods intensiv turnévirksomhed i ind- og udland. De har dog fundet melodien igen og giver koncert på henholdsvis Radar i Aarhus i morgen fredag den 18. oktober og på Rust i København på lørdag den 19. oktober.

Albummet "Breach" er gruppens første siden "Sleep Mountain" fra 2010, og det seneste udspil har fået fem stjerner af GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen under overskriften "Dyster selvindsigt banker ind i følsomheden på forrygende tredje udspil." Men denne solide modtagelse er de tre drenge igen klar til at indtage livescenen.

Kissaway Trail har, ud over "Breach", også lavet ep'en "Nørrebro – Life is a B-side", der giver lytteren et indblik i, hvordan "Breach" er blevet skabt. Trommeslageren fra Kissaway Trail, Hasse Mydtskov, fortæller følgende om tilblivelsen af ep'en:

- Jeg tror, vi lavede "Breach" næsten fire gange, inden vi følte, at vi havde lavet den endelige plade. Det er der kommet nogle rigtige spændende demoer og b-sider ud af. Vi har samlet de b-sider, som vi synes beskriver album-processen bedst.

Når Kissaway Trail spiller på Rust, bliver det på delvis hjemmebane på Nørrebro, hvor sanger Thomas Fagerlund er rykket til efter mange år i Odense.

– Meget på den nye plade kredser om Nørrebro. Da det begyndte at gå dårligt, kunne jeg mærke, jeg havde brug for noget nyt. Det var et tilfælde, jeg endte her, men fandt hurtigt ud af, at meget af det, jeg havde savnet, lå her. Her bliver jeg inspireret af folk, bygninger og natteliv. Her bliver folks forskellighed hyldet, hvor den får tæsk i Odense, fortæller frontmand Thomas Fagerlund til GAFFA.

Læs et længere interview med bandet i GAFFAs artikelsektion.

Find billetter vis GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA