x

Fleetwood Mac i topform før Jyske Bank Boxen

Fleetwood Mac i topform før Jyske Bank Boxen

Fredag den 18. oktober giver veteranbandet Fleetwood Mac koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. Onsdag aften indtog gruppen O2 World i Berlin, hvor de gav en tre timer lang koncert, der ifølge GAFFAs anmelder vil blive husket mange år frem. GAFFA Norges anmelder Tord Litleskare var med til koncerten, som han har valgt at give de maksimale seks stjerner. Mere præcist rapporterer Litleskare:

"Sjældent har man oplevet en så velspillet koncert som den, Fleetwood Mac leverede i Berlin denne aften. Mick Fleetwood og John McVie udgjorde som altid en solid rytmesektion, men der var ingen tvivl om, at Stevie Nicks og i endnu større grad Lindsey Buckingham på alle måder stjal showet. Specielt sidstnævntes guitarsoloer under sange som "I'm So Afraid" og "Go Your Own Way" fremkaldte gåsehud hos undertegnede."

Generelt understregede GAFFAs norske anmelder det høje niveau, som blev vist til aftenens koncert, heriblandt Stevie Nicks' formidable stemme, der stadig holder på trods af hendes nu 65 år. At dømme ud fra gårsdagens koncert med Fleetwood Mac er der altså noget at se frem til i Jyske Bank Boxen i morgen.

Anmeldelsen publiceres hos GAFFA Norge i nær fremtid.

Til gårsdagens koncert i Berlin spillede Fleetwood Mac følgende numre:

Second Hand News

The Chain

Dreams

Sad Angel

Rhiannon

Not That Funny

Tusk

Sisters Of The Moon

Sara

Big Love

Landslide

Never Going Back Again

Without You

Gypsy

Eyes Of The World

Gold Dust Woman

I'm So Afraid

Stand Back

Go Your Own Way

World Turning

Don't Stop

Silver Springs

Say Goodbye


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA