x

Gary Barlow udgiver nyt soloalbum

Gary Barlow udgiver nyt soloalbum

Gary Barlow har de seneste år brugt tiden sammen med de andre Take That-medlemmer, efter de annoncerede en gendannelse tilbage i 2006. Nu har Barlow imidlertid været i studiet som soloartist, hvilket har affødt et nyt album, som udkommer den 25. november. Albummet har fået titlen "Since I Last Saw You", som vel kunne være en hentydning til de 14 år, der er gået, siden vi sidst så noget fra Gary Barlows solokarriere.

Det kommende soloalbum, som Gary Barlow selv har skrevet, indeholder blandt andet duetten "Face To Face" med Elton John. Du kan se den fulde trackliste over albummet herunder. Første single fra "Since I Last Saw You" er nummeret "Let Me Go", som du også kan finde herunder.

Sidste gang, Gary Barlow var aktiv som solist, var tilbage i 1999, hvor han udgav albummet "Twelve Months, Eleven Days". Hans første udgivelse efter bruddet med Take That var "Open Road", som dengang blev anmeldt af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der gav det to stjerner med følgende kommentar: "Er man almindelig popfan, vil Elton John og George Michael være et mere naturligt valg. Open Road er nemlig et nyt Take That-album under et nyt navn, og mere er der vel ikke at sige om det."

Since I Saw You Last" indeholder følgende sange:

1. Requiem

2. Let Me Go

3. Jump

4. Face To Face (with Elton John)

5. God

6. Small Town Girls

7. 6th Avenue

8. We Like To Love

9. Since I Saw you Last

10. This House

11. Dying Inside

12. More Than Life

13. Mr Everything

14. Actress

15. The Song I'll Never Write


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA