x

Pet Shop Boys er producere på Robbies næste album

Pet Shop Boys er producere på Robbies næste album

Billede: Chris Clunn

Som vi skrev forleden, har Robbie Williams fuld fart på og planlægger at udgive et nyt studiealbum allerede et år efter sidste års “Intensive Care”, på trods af at han har været på en storstilet turné i mellemtiden. En turné, der som bekendt også bragte ham forbi Parken i starten af juli til to udsolgte koncerter.

Nu oplyser den engelske tabloidavis The Sun så, at selveste Pet Shop Boys kommer til at producere hele albummet, og det bliver dermed det første hele album, den navnkundige engelske elektropopduo producerer for en anden kunstner siden Liza Minellis “Results” fra 1989 – et album, der blandt andet kastede hittet “Losing My Mind” af sig.

The Suns oplysninger stemmer dog ikke helt overens med pladeselskabet EMIs, idet man her oplyser, at også William Orbit (Madonna, Blur med flere), Mike Ronson og duoen Soul Mekanik er producere på albummet – Soul Mekanik har produceret singleforløberen "Rudebox", som er på gaden 4. september.

The Sun kan oplyse, at albummet får titlen “1974” – i øvrigt Robbies fødeår – og at det ikke overraskende bliver Robbies mest elektro-orienterede album til dato. Albummet kommer blandt andet til at indeholde et par coverversioner, af henholdsvis Human Leagues “Louise” og Stephen “Tin Tin” Duffys “Kiss Me” (Duffy var Robbies sangskrivnings- og producerpartner på “Intensive Care”), og som et spøjst bonustrack sangen “We’re The Pet Shop Boys”, skrevet af den amerikanske elektrogruppe My Robot Friend som en hyldest til elektropopduoen.

Ifølge The Sun handler flere andre af sangene også om popikoner – ja, det bliver nærmest et gennemgående tema på albummet. Således handler “The Actor” om David Bowie, men “She’s Madonna” handler om – ja, Madonna, selvfølgelig.

Det unge stjernefrø Lily Allen, der for tiden storhitter i England med “Smile”, leverer i øvrigt backingvokaler på to sange.

Robbie Williams' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA