x

Hør ny U2-sang

Hør ny U2-sang

U2 er ved at være klar med deres 13. studiealbum, som ventes ude i begyndelsen af 2014. Derudover har de lavet en ny sang med titlen "Ordinary Love" til den kommende film om Nelson Mandela, "Mandela: Long Road to Freedom". Filmen får dansk premiere 23. januar 2014, er baseret på Mandelas selvbiografi "Long Road to Freedom" fra 1994 og har engelske Idris Elba, blandt andet kendt fra HBO-serien "The Wire" og BBC-serien "Luther", i titelrollen.

Der er nu blevet offentliggjort en trailer til filmen, og her kan man høre 1 minut og 15 sekunder af den nye U2-sang – dog med lidt dialog fra filmen oveni. Du kan høre sangen nedenfor – den starter, når der er 1 minut og 15 sekunder tilbage af traileren. Nummeret begynder ganske afdæmpet, men udvikler sig i mere pompøs retning og lyder som klassisk U2.

Om det kommende U2-album udtalte bassist Adam Clayton tidligere på måneden til Dublin-radiostationen 98FM's Dermot & Dave-show: "Jeg tror lidt, det er en tilbagevenden til det gamle U2, men med den modenhed, om man vil, som vi har opbygget gennem de seneste 10 år. Det er en kombination af de to ting, og det er en virkelig spændende hybrid. Vi er i studiet. Vi prøver at få de her 12 sange til at sidde fuldstændig i skabet og få dem færdige til slutningen af november – så kan vi ligesom nyde julen."

U2-guitarist The Edge, der sammen med forsanger Bono, trommeslager Larry Mullen Jr. og Adam Clayton udgør gruppen, har sagt til Herald.ie, at bandet har eksperimenteret med forskellige lyde i studiet:

– Vi prøver altid at komme med noget anderledes, hver gang vi er i studiet. Men i virkeligheden er det fansene, der bestemmer det i sidste ende.

Tilbage i juni blev U2 spottet i Electric Lady Studios i New York, hvor de havde optagelses-sessions med producer Danger Mouse. Forsanger i Coldplay Chris Martin blev også set, da han droppede ind for at se, hvordan processen skred frem – og måske komme med eller få gode råd.

Det kommende album bliver opfølgeren til "No Line on the Horizon" fra 2009.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA