x

Courtney Love udsender selvbiografi

Courtney Love udsender selvbiografi

Fra den 15. december kan man købe Courtney Love' 400 sider lange selvbiografi "My Story", hvor hun løfter sløret for detaljer om det hæsblæsende liv, hun har levet i mediernes søgelys. Bogen udgives af forlaget Macmillian, og her fortæller Love blandt andet om forholdene til sin afdøde mand Kurt Cobain, Trent Reznor fra Nine Inch Nails og Billy Corgan fra The Smashing Pumpkins. Så hvis man er til saftige historier om kendisverdenens sorte får, så er bogen formodentlig ikke en kedelig beskæftigelse.

Mens Courtney Love ikke viger tilbage for at fortælle om det vilde liv, så går hun også dybere og tilbyder med bogen et enestående indblik i den moderne rockkultur, som hun har været med til at skabe. Det efterlader et særligt portræt af en åbenhjertig, kreativt farlig og underholdende kvinde og kunstner, fortæller Amazon om bogen.

Ud over biografien har Love også proklameret, at hun vil udgive sit "fantastiske" nye album til jul. Ifølge den canadiske hjemmeside Jam har den tidligere Hole-frontkvindes album arbejdstitlen "Died Blond" (farvet blond red.) og vil blive udgivet sidst på året samtidig med selvbiografien.

Til Jams spørgsmål om albummet svarer Courtney Love: 

"Det lyder episk. Det er fantastisk. Det er dejligt. Men det er virkelig også hårdt arbejde."

På spørgsmålet om selvbiografiens tilblivelse svarer hun:

"Jeg har en medskribent nu, så det er faktisk meget nemmere end før. Jeg tror, hans navn kommer på bogen, men jeg ved det ikke. Jeg ved ikke, om jeg kan undgå, at hans navn kommer på bogen, men jeg vil med glæde undgå det. Hovedageligt sidder han der, mens jeg taler, og så er der en eller anden, der transskriberer, hvad vi taler om. Og så angriber jeg det skrevne og får det til at lyde mere litterært."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA