x

De Eneste To arbejder på nyt album

De Eneste To arbejder på nyt album

De Eneste To arbejder på et nyt album, som skal følge op på deres selvbetitlede duo-debut fra 2010. Afsløringen kommer fra Peter Sommer, som i et interview med Metroxpress udtaler, at han sammen med Simon Kvamm er i fuld gang med mailkorrespondance og brainstorming: "Vi er ved at prøve at få det rammet ind. Vi sidder og sender en masse skitser og løse idéer frem og tilbage på mail. Og så mødes vi en gang om måneden og prøver tingene af. Vi er ikke så langt endnu."

Et nyt album er altså på tegnebrættet, men hvornår vi kan forvente at høre mere fra de to folkekære jyder vides ikke: "Jeg kan desværre ikke sætte nogen udgivelsesdato på endnu. Det er sikkert klart inden for et år eller to," beretter Sommer med et grin.

Det første album fra Kvamm og Sommer fik en varm modtagelse af GAFFAs, hvor de fik fem stjerner for samarbejdet. Anmelder Lars Löbner Jeppesen skrev: "Sommer og Kvamm indtager på uovertruffen vis nyt land." Her på redaktionen ser vi i spænding frem til en opfølger fra d'herrer, der også roder rundt med band og solokarriere.  

Peter Sommer har netop udgivet ep'en "Alt For Dig" med blandt andet ældre sange i nye, elektroniske klæder, men Nephew just har afsluttet en dansk arenaturné og 18. november udgiver bokssættet "1-2-3-4-5", der indeholder bandets fem studiealbum, en stor 70 siders artwork-bog, fem coverposters samt 16 hidtil uudgivne numre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA