x

Le Gammeltoft og Peter Visti åbner egen bar

Le Gammeltoft og Peter Visti åbner egen bar

Vi kender dem bedst som passionerede dj's og musikelskere, men i morgen springer Le Gammeltoft (billedet) og Peter Visti ud som bar-ejere, når de åbner dørene op for Bar O på Pilestræde i København. Den nye bar vil selvfølgelig byde på en masse god musik, men der skal også være plads til lækre drinks:

"Der er mange fede steder i København, som enten lægger vægt på god musik eller på lækre drinks. Vi vil gerne vise, at man kan kombinere de to og skabe en fed helhedsoplevelse," siger Le Gammeltoft.

Bar O holder åbningsfest i morgen klokken 22.00, hvor både Le Gammeltoft og Peter Visti vil stå bag dj-pulten, noget som især Visti ser frem til:

"Som dj glæder jeg mig, efter mange års rejsen rundt på forskellige spillesteder i verden, til at spille et fast sted, hvor man kender pulten, lyden i rummet samt hvordan pladerne virker i et langt dj-sæt, fra man starter med at bygge stemningen op, og til man ender i fest", siger Peter Visti. "Det er en ting, jeg har savnet meget, da man som regel i dag kun spiller sæt på et par timer og derfor aldrig for lov at bygge stemning op fra start til slut". 

Le Gammeltoft og Peter Visti lover, at der i barens åbningstid altid vil være en af de to ejere bag pulten.

Le Gammeltoft har de seneste måneder udvidet cv'et med flere forskellige titler. Ud over at hun nu kan kalde sig ejer af en ny bar, annoncerede hun for få måneder siden, at hun udvider Sound Of Copenhagen-projektet som et mere traditionelt pladeselskab, som nu vil udsende soloudgivelser med forskellige danske kunstnere som supplement til selskabets compilations. Desuden havde hun en ganske kort tid som danser i TV2's fredagsunderholdning Vild Med Dans.

Dørene til Bar O åbnes som sagt i morgen, fredag den 25. oktober klokken 22.00 på Pilestræde 12 i København K. De fremtidige åbningstider lyder som følger:

Torsdag fra kl. 20.00

Fredag fra kl. 15.00

Lørdag fra kl. 20.00


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA