x

Hør Arcade Fires nye album før tid

Hør Arcade Fires nye album før tid

Har du også svært ved at vente på det kommende album fra Arcade Fire, så kan du med lettelse lytte med herunder. Det canadiske indie-band har lagt en halvanden times lang video ud på YouTube, hvor deres album kan høres i fuld længde, mens en film spiller i baggrunden. Filmen blev i øvrigt blev udgivet i en kort version til singlen "Afterlife", der udkom i mandags.

Arcade Fire har, med den kommende udgivelse, formået at skabe en gedigen hype. De har både offentliggjort pladens udgivelsesdato, udgivet sangene "Reflektor" og "Afterlife" under en vis mystik og har arrangeret pop-up-koncerter – blandt andet i Brooklyn i den forgangne weekend, hvor den bestemte location ikke blev opgivet før i sidste øjeblik, kun datoerne. Herudover kan Arcade Fire opleves i Miami 24. oktober og sammen med Neil Young til hans 27. årlige Bridge School Benefit i Mountain View, Californien 26.-27. oktober.

"Reflektor" udkommer den 28. oktober og bliver fjerde studiealbum i rækken fra det spraglede orkester. Det musikalske kollektiv udgav deres debutalbum "Funeral" tilbage i 2004. Det blev efterfulgt af "Neon Bible" i 2007 og "The Suburbs" i 2010, som høstede fem stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen under overskriften "Canadiernes anstrengelser for fornyelse bærer frugt."

Giv endelig din mening om albummet til kende i kommentarfeltet – hvad du synes du?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA