x

Metallica spiller på Antarktis

Metallica spiller på Antarktis

Rocksuccesen Metallica tager koncertkonceptet til et helt nyt niveau. Den 8. december vil bandet optræde på Antarktis, nærmere bestemt i den argentinske base Carlini. Lyden vil blive transmitteret til publikum gennem høretelefoner. Koncertgængerne bliver vinderne af en konkurrence udelukkende for det latinamerikanske folkefærd, som vil rejse på et arktisk cruise fra den 3. til den 10 december og gøre stop på Carlini-basen til koncerten.

Metallica skriver på deres hjemmeside:

- Vi kommer til at spille inde i en af basens store haller, og som et andet twist, så vil showet blive transmitteret til publikum gennem høretelefoner uden forstærker… det vist første gang, det sker for os! Showet vil også blive streamet live til vores venner i det latinamerikanske lande, som ikke kan være på basen sammen med os og filmet, så vi senere kan dele oplevelsen med alle.

Koncerten bliver til i samarbejde med Coca Cola Zero, der lancerer konkurrencen. Desværre for os andre kan man kun deltage, hvis man kommer fra Argentina, Chile, Columbia, Costa Rica eller Mexico.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at Metallica gav koncert på dette års Roskilde Festival. En koncert, som GAFFAs anmelder Henrik Tuxen gav intet mindre end seks stjerner med ordene: "Veteranerne leverede en formidabel koncert, der dementerede enhver snak om metaltræthed, eller at en alder omkring det halve århundrede skulle være nogen hindring for at levere et regulært rockbrag. James Hetfield var stort set et stort smil, igennem den næsten to en halv time lange koncert."

Koncerten på Antarktis bliver uden tvivl en ganske anden oplevelse, om end en spændende en af slagsen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA