x

Saxy Candy Dulfer gæster Danmark

Saxy Candy Dulfer gæster Danmark

Tilbage i 1989-1990 hittede saxofonisten Candy Dulfer og guitaristen Dave Stewart (kendt fra Eurythmics) stort med nummeret "Lily Was Here", som siden er blevet en lidt af en klassiker. I næste måned får det danske publikum muligheden for at (gen)opleve den nu 44-årige hollandske saxofonist, når hun den 28. november giver koncert på The Ballroom i København.

Saxy Candy Dufler, som hun også kaldes, udgav i 1990 debutalbummet "Saxuality", som siden da er blevet opfulgt af hele 11 udgivelser med i alt 2,5 millioner solgte album. Udover det flotte albumsalg har Dufler turneret verdenen rundt med Prince og gæsteoptrådt med et utal af artister som Van Morrison, Pink Floyd, Aretha Franklin og Marcus Miller.

Når den succesfulde saxofonist indtager København den 28. november, bliver det med hendes guitarist igennem 20 år Ulco Bed, beatboxer DJ Krikke samt den amerikanske soulsanger Chance Howard, som også tidligere har arbejdet sammen med Prince. Efter koncerten er der arrangeret et Meet'n'Greet, hvor Candy Dufler signerer merchandise.

Dj Joakim Hediger spiller funk fra 19.00 til koncertstart 20.30, og dj Katrine Ring spiller videre for de festglade efter koncerten.

Billetter til koncerten kan findes her.  

Hvis du allerede nu venter i spænding eller blot trænger til at få genopfrisket hukommelsen, kan du nyde et genhør med  90'er-hittet "Lily Was Here" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA