x

Daft Punk udgiver deluxe-bokssæt

Daft Punk udgiver deluxe-bokssæt

Et sikkert tegn på, at julen nærmer sig med hastige skridt, er de talrige genudgivelser af album i deluxe-udgave. Senest har Daft Punk hoppet med på bølgen med udgivelsen af et deluxe-box-sæt af deres seneste album, "Random Access Memories".

Den samlede pakke inkluderer en 180 gram dobbeltsiddet vinyl af albummet med sølv og guld-mærkater, en 56 siders bog med billeder taget under indspilningen af albummet samt videooptagelserne, en 10 tommer-vinylplade med et udvidet interview med producerlegenden Giorgio Moroder, der medvirker på albummet, samt skematiske tegninger af Daft Punks hjelme og to full-body-plakater.  

Her stopper festen dog ikke. Der medfølger ydermere to USB-stik i henholdsvis sølv og guld, hvorpå det fulde album ligger sammen med bonusnumret "Horizon", et eget-remix af "Get Lucky", albummets tv-reklamer med mere. Derudover får man et stykke 70 millimeters film med fem frames fra optagelserne af musikvideoen til "Lose Yourself to Dance". Hele herligheden er indpakket i en stofbetrukket boks stemplet "Random Access Memories" i guld og sølv.

Den samlede pris for et sådan deluxe-sæt løber op i 1489 kroner og kan bestilles på Daft Punks hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA