x

Fleetwood Mac-bassist ramt af kræft

Fleetwood Mac-bassist ramt af kræft

Det engelsk-amerikanske veteranband Fleetwood Mac har netop overstået en Europaturné, der blandt andet bragte dem til Jyske Bank Boxen fredag den 18. oktober. Her var bandet i god form, men nu har de aflyst deres kommende tour til Australien og New Zealand i november og december. Den 67-årige bassist John McVie (yderst til venstre på billedet), der har været med siden gruppens dannelse i 1967, skal nemlig i behandling for kræft, fortæller bandet på deres Facebook-side.

Gruppen fortæller ikke nærmere om McVies sygdom, men beklager aflysningen og opfordrer fans til at ønske John McVie og hans familie alt det bedste.

GAFFAs anmelder Espen Strunk tildelte Fleetwood Mac fire stjerner for deres koncert i Jyske Bank Boxen med konklusionen: "Der er intet galt med den rendyrkede nostalgi, når den udfoldes så overbevisende som i aften. At den så i sin natur rummer nogle begrænsninger, er en anden sag."

Fleetwood Mac udgav i april ep'en "Extended Play" med fire nye numre, deres første nye materiale siden albummet "Say You Will" fra 2003.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA