x

NorthSide rykker rundt på scenerne

NorthSide rykker rundt på scenerne

Der var for mange mennesker på for lidt plads, og den nye Red Stage forstyrrede lyden på Green Stage. Sådan lød dommen over dette års NorthSide efter en evaluering blandt publikum, der ikke var helt tilfredse med pladsforholdene med de 7.000 ekstra gæster, som i år var på festivalpladsen. Herudover introducerede festivalen en ny overdækket scene, som skabte lydmæssige forstyrrelser på den eksisterende Green Stage.

Nu er publikums klager imidlertid blevet hørt, og NorthSide har i dag annonceret, at festivalen som lovet vil droppe alle planer om at sælge flere billetter, men til gengæld udvider festivalarealet og samtidig flytter Red Stage. Mere konkret vil NorthSide skabe mere plads ved at fjerne nogle jordvolde og inddrage et tilgroet område ved indgangsområdet. Derudover inddrages yderligere plads ved at rykke indgangsportalen tættere på Søren Frichs Vej og således skabe et nyt område, hvor man kan placere Red Stage. Scenen kommer altså i 2014 til at ligge bag Green Stage, hvilket forventes at løse lydproblemerne mellem de to scener.  

Den eneste publikumsklage, som der ikke er taget højde for, er utilfredsheden med overlappende koncerter. At dømme ud fra de sociale medier ser det dog ud til, at de fleste festivalgæster tager imod de øvrige ændringer med kyshånd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA