x

Broken Twin skriver kontrakt med Tom Waits' pladeselskab

Broken Twin skriver kontrakt med Tom Waits' pladeselskab

Det amerikanske pladeselskab Anti- har netop signet danske Broken Twin med det borgerlige navn Majke Voss Romme og vil derfor udgive Broken Twins debutalbum i løbet af 2014. Broken Twin bliver dermed den første skandinaviske artist, der er signet til Anti- på en worldwide aftale nogensinde. Ud over det danske islæt kan selskabet bryste sig af kunstnere som Tom Waits, Beth Orton, Neko Case og Wilco.

Om aftalen siger Majke Voss Romme:

- Jeg føler mig overvældet og stolt af, at Anti- nu udgiver mit debutalbum og også heldig og privilegeret over at udgive min musik på et selskab, der har arbejdet med så mange af mine yndlingsartister i verden. Jeg føler mig meget beæret over deres tro på min musik. Skabelsen af dette album, som er en række sange skrevet over de sidste tre år, har været udfordrende, spændende og skræmmende på samme tid.

Toneangivende, internationale musikmedier som NME, Pitchfork, Rolling Stone Magazine og Mojo har allerede talt meget pænt om den 25-årige sangerinde. NME erklærede, at "Broken Twin er den mest fængslende, smukke sangskriver, vi har hørt i årtier", mens Pitchfork har skrevet: "Der er noget over den upåvirkede klarhed, som Broken Twin besidder, der skriger ægthed lige fra start."

Broken Twin udsendte sidste sommer ep'en "Hold on to Nothing," der fik fire stjerner af GAFFAs Rune Schlosser under overskiften: "Luftig og insisterende ep får de små hår til at rejse sig." Broken Twin spiller i øvrigt support for Daughter på hele deres Europatour i den kommende måned, inden Majke Voss Romme giver sin debutkoncert i England på Servant Jazz Quarters den 5. december.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA