x

Kirstine Stubbe Teglbjerg udgiver deluxe-album

Kirstine Stubbe Teglbjerg udgiver deluxe-album

Kirstine Stubbe Teglbjerg, der tidligere har slået sine folder i Blue Foundation, udgav den 22. april i år sit første soloalbum "Hamskifte." Pladen fik en varm modtagelse af den danske musikpresse. Her på GAFFA gav Pelle Sonne Lohmann den fire stjerner under overskriften: "Stemmen fra Blue Foundation kreerer fornem solodebut."

Nu er sangerinden klar med en digital deluxe-udgave af solodebuten inklusive seks helt nye remixes. De to nye produktioner udkommer på Spil Dansk Dagen den 31. oktober. De seks remixes udgives desuden som selvstændig digital ep. Aebeloe, Sekuoia, Low Pressure, Dodebum, Tatsuki og Nanome er de artister, der hver især har remixet deres favorit-track fra"Hamskifte."

Stubbe Teglbjerg var, med Blue Foundation, stemmen bag hits som "Eyes On Fire", "As I Moved On", "Bonfires" og "End Of The Day". Sange, der tilsammen har fået mere end 40 millioner visninger på YouTube og har gjort hende til en af de mest internationalt spillede danske sangerinder. I 2009 gik hun ud af Blue Foundation for at skabe sin egen musik og finde sin egen lyd. På "Hamskifte" har hun valgt at skrive og synge sine tekster på dansk i modsætning til tidligere, hvor hun skrev og sang på engelsk:

"I mit arbejde med det danske sprog har jeg haft en oplevelse af at komme længere ind bag sproget til en anden billedverden. Nærmest som et mystisk landskab, der viste sig undervejs, som jeg arbejdede mig frem. Jeg vil gerne markere denne positive oplevelse, jeg har haft med det danske sprog, ved netop at vælge Spil Dansk Dagen som dato for udgivelsen af den digitale deluxeudgave af mit album "Hamskifte", samt af ep'en med remixene af albummet," udtaler Kirstine Stubbe Teglbjærg.

Stubbe Teglbjærg hjalp i øvrigt GAFFA med at hylde dansk musik til vores 30 års jubilæum i september og leverede en nyfortolkning af Lars H.U.G.'s klassiker "Hvor Går Vi Hen." Nummeret kan findes på hyldest-cd'en "Gi' Et Nummer", som du kan læse mere om her.

Hør en teaser til de nye remixes her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA