Se ny video fra Carpark North & Stine Bramsen

Se ny video fra Carpark North & Stine Bramsen

Normalt synger Stine Bramsen i gruppen Alphabeat, men hun har for en stund udlånt sin stemme til Carpark North, og det er der kommet singlen "32" ud af, en sang, som for tiden ligger lunt på de danske hitlister. Nu har den succesfulde single fået en flot video, som du kan se herunder. Om tilblivelsen af videoen fortæller Carpark North-forsanger Lau Højen:

"Det eneste, vi ved med sikkerhed omkring livet er, at vi er her på lånt tid. Så det er op til os selv at tage ansvar for den tid, vi så får. Nogle vil sikkert tolke videoens afslutning som en slags endestation på livet. Men sådan er den ikke tænkt. Det er mere et billede på, at vi alle bliver sendt af sted med et mål i livet. Enten et, vil selv sætter eller er udvalgt til. Forløsningen kommer, når vi opfylder det mål og den drøm. Men det kan kræve nogle svære og tunge valg at gå efter drømmen. Og mange af disse valg må man tage alene."

Singlen "32" er et udpluk fra det kommende Carpark North-album, gruppens fjerde studiealbum, som ser dagens lys i januar 2014 og bliver efterfølgeren til "Grateful" fra 2008. I forlængelse af albumudgivelsen drager bandet på Danmarksturne, som byder på følgende koncerter:

Lø. 1. feb.     Rønne, Musikhuzet Bornholm

Lø. 8. feb.     Skibby, Fabrikken

Lø. 15. feb.   Assens, Tobaksgaarden

Lø. 22. feb.   Greve, Portalen

Lø. 1. mar.   Frederiksværk, Gjethuset

Lø. 8. mar.   Esbjerg, Tobakken

Lø. 15. mar.  Grenå, Pavillonen

Lø. 22. mar.  Vejle Musikteater

Lø. 29. mar.  Næstved, Vershuset

Lø. 5. apr.     København, Store Vega

Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA