x

Motörhead udskyder dansk koncert

Motörhead udskyder dansk koncert

Motörhead-frontmand Lemmy er endnu ikke kommet sig over de hjerteproblemer, han i længere tid har været underlagt og udskyder derfor den Europaturné, der den 6. december skulle bringe hardrock-veteranerne forbi Forum Horsens. Motörhead forventer, at touren flyttes til "tidligt næste år."

I en meddelelse på Motörheads hjemmeside skriver den nu 67-årige frontmand blandt andet:

"Vi har taget beslutningen, fordi jeg fortsat ikke er helt klar til at tage på landevejen, og jeg arbejder mig tilbage, til jeg er helt fit. Bare rolig – jeg har ikke tænkt mig at begynde at promovere veganisme og alkoholfri drikke, men det er klart, at jeg har justeret på områder af mit liv, så jeg er sikker på, at jeg vender tilbage stærkere end nogensinde."

På trods af alvorlige fysiske udfordringer holdes rockfanen altså højt, hvilket også skete, da Motörhead gæstede dette års Wacken Festival. Lemmy trodsede sit skrantende helbred og dårlige hjerte og forsøgte at gennemføre en koncert. Det resulterede dog i et kollaps bag scenen, og man må formode, at det er den oplevelse, der har fået Lemmy til at genoverveje Europatouren.

Koncertarrangøren Live Nation kan nu fortælle, at hele Europaturnéen flyttes frem til begyndelsen af det nye år. Ny dato for Forum Horsens-koncerten annonceres snarest muligt. Købte billetter til koncerten vil være gældende til den nye dato.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA