Nyhed

Gal vagthund æder Elvis’ bamse

En vagthund gik pludselig amok og gnavede en stor samling sjældne teddybjørne i stykker på et museum for børn.

”Han gik bare bersærk”, udtaler Daniel Medley, direktør for børnemuseet Wookey Hole Cave tæt på Wells i England til AP. Tirsdag nat gik vagthunden på museet nemlig bananas og gnavede hundredvis af sjældne bamser i stykker. Synderen, der omtales, er den 6-årige dobermann-pincher ved navn Barney.

Bamse-samlingen som Barney efterlod sønderflået, indeholdt blandt andet teddybjørnen Mabel, der tragisk nok fik hovedet bidt af. Mabel var tidligere en af Elvis’ bamser og tilmed en sjælden, næsten hundrede år gammel en af slagsen - skabt i Tyskland i 1909, før verden gik af lave, af fabrikanten Steiff.

Den maltrakterede bamse-kollektion var vurderet til omkring 5 millioner danske kroner, og mange af bamserne var kun til låns - blandt andet Presley-bjørnen. Ejeren, den engelske aristokrat Benjamin Slade, der i sin tid købte Elvis’ bamsen på en Elvis-effekt-auktion i Memphis Tennessee, var bestemt ikke glad, da han fik meddelelsen, udtalte museumsdirektør Medley.


En sikkerhedsvagt på museet fik, efter at have jagtet den gale bamse-dræber rundt i flere minutter, lagt Barney ned i et brydergreb.

ANNONCE