x

TV2 afslører Danish Music Awards-gæster

TV2 afslører Danish Music Awards-gæster

Danish Music Awards bliver i år afholdt i Forum i København, hvorfra TV2 sender live hele aftenen. Showet bliver som altid vært for landets mest populære musikere, men hvem der helt præcist kommer til at betræde den røde løber og ikke mindst scenen har indtil nu været ukendt.

Først og fremmest er det gjort klart, at aftenens vært for tredje år i træk bliver Anders Breinholt, kendt fra blandt andet TV2's Natholdet. Om sin efterhånden faste værtsrolle udtaler Breinholt:

– Jeg har sagt ja til at være vært for tredje gang, fordi DMA for mig er årets bedste tv-show. Med fare for at lyde lidt patetisk og rørstrømsk, så er det, fordi det er et show, hvor musikken er omdrejningspunktet, og det er jo lige noget for en "gammel" radiovært som mig, siger TV2-vært Anders Breinholt og fortsætter:

– Denne begivenhed er "one night only", og det er fedt at være vært, fordi hele Forum denne ene aften summer af forventninger, skuffelser og overraskelser. Det er live, og der er 6.000 tilskuere og hundredetusindvis af tv-seere hjemme i stuerne. Det er bare altid sjovt at være en del af sådan et stort set-up, fortæller Anders Breinholt.

For aftenens optrædener står blandt andre charmør nummer ét Burhan G, som åbner ballet. Derudover kan man opleve Thomas Helmig, som modtog sidste års ærespris, Quadron og Marie Key, som begge er nomineret i flere af årets kategorier samt TopGunn, Shaka Loveless, Rasmus Seebach, Christopher og Mads Langer. Det bliver således en stjernespækket aften, som der i øvrigt stadig kan købes billetter til. Find dem via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA