x

Stjernespækket dansk soundtrack på vej

Stjernespækket dansk soundtrack på vej

Den 11. august har den danske nye ungdomsfilm ”Supervoksen” premiere. Filmen er instrueret af Christina Rosendahl, der tidligere har lavet dokumentarfilmen "Stjernekigger" om det danske rockband Swan Lee. Christina Rosendahl har også tidligere produceret en række musikvideoer og kortfilm, og hun er søster til eks-Swan Lee-forsangeren Pernille Rosendahl (billedet) - hvis nogen skulle undre sig over navnesammenfaldet. "Supervoksen" er Christina Rosendahls debut som spillefilms-instruktør.

Filmens medfølgende soundtrack er sammensat af Vagn Luv, der blandt andet er kendt fra sin tid med hip hop-pladeselskabet Skandaløs, samt sine produktioner for blandt andre U$o og Cas. Mest af alt er han dog kendt for sit musikalske samarbejde med soul og r&b-kunstneren Karen. Vagn Luv har desuden komponeret det originale score til filmen.

På pladen medvirker et mylder af mere eller mindre kendte danskere foreksempel Veto, Pato, Karen, Oh No Ono og Vincent Van Go Go, og der er også en hel ny indspilning med Pernille Rosendahl, der har lavet sin egen fortolkning af D-A-D-klassikeren ”Laugh ’N’ A Half”, hvor Vagn Luv og Pernille Rosendahl har produceret og Flemming Rasmussen har mikset nummeret.

Vincent Van Go Go, der virkelig er et band på vej, har leveret sangen ”We’ll See” til filmens soundtrack, der i øvrigt er første radiosingle. Videoen til ”We´ll See” kan i øvrigt ses via nedenstående link.

Det supervoksne soundtrack til ungdomsfilmen lander på gaden allerede den 7. august.

Her er numrene til soundtracket:

1. Pernille Rosendahl – Laugh ’N’ A Half
2. Veto – Can You See Anything
3. Stereo Total – L’Amour Á 3
4. Camille Jones – The Creeps (Asle’s Full Blown Creep Mix)
5. Vincent Van Go Go – We’ll See
6. Pato – Old Number Sixteen
7. Trolle & Siebenhaar – Sweet Dogs
8. Karen – På Det Beat
9. Oh No Ono – Keeping Warm In Cold Country
10. Veto – Nemesis, Babe
11. Vincent Van Go Go – Assembly Line
12. Vagn Luv – Filmscore Medley


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA