x

Chris Cornell på vej med soloplade

Chris Cornell på vej med soloplade

Den hyperaktive Audioslave-forsanger, Chris Cornell, skriver altid sange. Derfor har han nu materiale til en hel soloplade. Materiale der vel at mærke ikke egner sig til Audioslave. ”Bandet er en samarbejds-ting,” siger Cornell til Billboard.com og forklarer: ”Jeg er en fyr, der skriver en masse sange, og jeg skriver meget for mig selv.”

Chris Cornell planlægger at gå i studiet med sine nye sange i næste måned, og selvom også Audioslave udgiver deres tredje album, ”Revelations”, i september (den 5. red.) finder han tid til begge dele.

Han er netop i disse dage ved at lægge sidste hånd på det nye materiale, der på et, indtil videre, uspecificeret tidspunkt udkommer næste år. Dermed bliver det hans første solo-album siden ”Euphoria Morning” fra 1999.

For nylig kunne vi på GAFFA rapportere, at det også var Hr. Cornell der står bag den nye James Bond-sang ”You Know My Name”. Vi kan alle høre resultatet, når den ualmindeligt udødelige agents nye eventyr i filmen ”Casino Royale” får premiere til november. Derudover har Chris Cornell skrevet sange til en amerikansk indie-film ved navn ”Bug”.

”Jeg skrev film-sangene”, siger Cornell, ”og jeg havde nogle andre liggende rundt omkring – en masse nye sange - fordi idéerne bare kom væltende.
Da jeg opdagde, hvor meget jeg nød at skrive igen, begyndte jeg virkelig at tage det mere seriøst og har nu samlet materiale til en hel plade”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA