x

Se Passenger spille i københavnsk køkken

Se Passenger spille i københavnsk køkken

Passenger, der for alvor slog igennem med monsterhittet "Let Her Go," har netop været i Danmark for at give koncert i Store Vega. Foto- og videografen Paw Ager var så heldig at have besøg af Passenger, der lystrer det borgerlige navn Michael David Rosenberg, i sit københavnske køkken. Her fremførte Passenger nummeret "Traveling Alone" som en del af Paw Ager og Jonas Schnack Krogs såkaldte Kitchen Sessions.

Passenger startede tilbage i 2003 som en folk/rock-gruppe på fem mand. De var sammen aktive i årerne 2003 til 2009, hvor Rosenberg derefter valgte at videreføre navnet til sin solokarriere efter bandets opløsning. Han har for alvor smagt på berømmelsens sødme, efter han i 2012 udgav singlen "Let Her Go," med hvilken han formåede at nå til tops på hitlister i hele 16 forskellige lande.

Passenger har udgivet fire studiealbum siden solostarten i 2009, hvor han lagde ud med "Wide Eyes Blind Love." Derefter kom "Divers & Submarines" i juni 2010, "Flight Of The Crow" i september 2010 og senest "All The Little Lights" fra 2012, som uden tvivl har været det mest succesfulde.

Se Passengers køkkensession her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA