x

Nyt album fra Ulf Lundell – hør to smagsprøver

Nyt album fra Ulf Lundell – hør to smagsprøver

20. november, præcis et år efter Lundells seneste udspil "Rent Förbannat", udkommer endnu et udløb af svenskerens tilsyneladende evige kilde af sange. Siden debuten i 1975 med "Vargmåne" har produktiviteten været imponerende, og den kommende udgivelse "Trunk" er Lundells 29. studiealbum. Dertil kommer en god portion livealbums og opsamlinger. Ud over sangskriver er Ulf Lundell også forfatter, maler og har desuden også to filmmanuskripter på cv'et.

Det var oprindeligt planen, at der før sommerens turné skulle komme en ep, men Lundell havde flere idéer i ærmet, og nu er et helt album altså klar. Flere at sangene på "Trunk" blev i øvrigt luftet på veteranens sidste turné, som bød på koncerter i både Norge og Sverige. Danmarksbesøg har der desværre ikke været mange af for Ulf Lundell, som senest aflagde Roskilde Festival en visit i 2009.

Rock'n'rolleren har altid været kendt for at gøre tingene på sin egen måde, og i dag er ingen undtagelse. Der udkommer nemlig hele to singler, "Jag vill ha fest" og "Som en fyr i natten", som kan købes på iTunes og desuden streames via diverse tjenester. Hør dem nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA