Nyhed

Michael Hutchence-film på vej

Filmen "Slide Away" skal sikre, at INXS-sangeren huskes på den rigtige måde

Som tidligere nævnt her på siden har australske INXS fået en del medvind specielt i USA, efter at de deltog i programmet "Rock Star: INXS", hvorigennem de fandt deres nye frontmand J.D. Fortune.

Bandet havde ellers været uden sanger siden Michael Hutchence i 1997, hvor den karismatiske performer blev fundet død 37 år gammel i et hotelværelse i Sydney.

Siden da har der været en del teorier om hans død, og kombineret med reality-programmet, Hutchences tidligere bandmedlemmer deltog i, har fået filmfolkene Nick Egan og Clark Westerman sat gang i et projekt, der skal få folk til at huske sangeren, som de gør.


Nick Egan skal instruere, og han blev valgt af producer Westerman, fordi han udover at have været venner med Hutchence også har instrueret en lang række af INXS' videoer.

For at få lov til at lave filmen skulle de to dog først have tilladelse fra den fond, der administrerer Hutchences rettigheder, og sangerens bror Rhett Hutchence. Det skulle nu være faldet på plads, og research-arbejdet er nu begyndt til filmen, der dog nok tidligst kan være klar i slutningen af næste år.

Filmens titel kommer for øvrigt fra den Bono-duet, der findes på det posthume Michael Hutchence-album fra 1999.


ANNONCE