x

Folket er sikret Distortion 2014

Folket er sikret Distortion 2014

Efter at have eksisteret i 15 år er det endelig lykkes Distortion at opnå et tilfredsstillende resultat. Dermed er to gadefester og to dage på Refshaleøen i 2014 en realitet. Distortion-tilhængere kan se frem til sommeren – nærmere bestemt onsdag den 4. juni til søndag den 8. juni – hvor festivalen vil løbe af stablen.

- Vi har kæmpet længe for at kunne tilbyde både gadefester og nattefester og få det til at hænge sammen indholdsmæssigt og økonomisk. Det lykkedes vi endeligt med i 2013. Det betyder, at vi nu kan få hovedet over vandet og samle endnu flere kræfter til at udfordre byrummet og bryde gængse koncert- og festoplevelser, siger Thomas Fleurquin, grundlægger

Det er dog fortsat helt afgørende, at publikum bidrager til gadefesterne ved at købe et gadearmbånd. Gadearmbåndet blev indført i 2012 med det formål at bidrage til de stigende udgifter for afvikling og oprydning efter gadefesterne.

Til Distortion 2012 blev der solgt omkring 11.000 gadearmbånd og til Distortion 2013 omkring 8.000. Denne udvikling skal vendes, hvis festivalens gadefester skal sikres på lang sigt. Folkene bag Distortion tror på, at potentialet er langt større, og de arbejder på at udbrede budskabet og gøre det nemmere for publikum at købe et gadearmbånd:

- Jeg er overbevist om, at publikum gerne vil bidrage til afvikling og oprydning af gadefesterne ved at købe gadearmbånd. Gadearmbåndene er en uundværlig økonomisk og vigtig moralsk støtte til Distortion. Vi er godt på vej, og lykkes vi med at få endnu flere til at støtte med gadearmbåndet, bliver det unikt på verdensplan: en gigafest på gaden, som er brugerbetalt på donationsbasis, tilføjer Thomas Fleurquin

Distortion 2014:

Onsdag 4. juni: Gadefester og nattefester

Torsdag 5. juni: Gadefester og nattefester

Fredag 6. juni: Havnefest og nattefest på Refshaleøen

Lørdag 7. juni: Final Party på Refshaleøen

Søndag 8. juni: Hyggearrangement om dagen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA