x

of Montreal gæster Frost Festival

of Montreal gæster Frost Festival

of Montreal er første navn på plakaten til Frost Festival, der bliver afholdt i slutningen af februar og starten af marts næste år. Det bliver fjerde gang, Frost løber af stablen og udmunder i en række koncerter og arrangementer på forskellige venues i København. of Montreal giver koncert på Bremen Teater søndag den 2. marts. 

Gruppen er centreret omkring den flamboyante sanger og sangskriver Kevin Barnes, som siden 1997 har udsendt hele 12 album, der har manifesteret bandet som et af indie-poppens originale og musikalsk bredtfavnende navne. De gør deres entre på Frost Festival med den nyligt udsendte plade "Lousy With Sylvianbriar."

of Montreal er opkaldt efter en kvinde, som Barnes havde en fejlslagen affære med, og som kom "fra Montreal". I 1997 debuterede gruppen med albummet "Cherry Peel" og har siden udgivet en lang række plader med skiftende musikere. På albummet "False Priest" fra 2010 havde bandet besøg af markante navne som Janelle Monae og Solange Knowles, Beyoncés søster, og nu er de så på spil igen.

Køb billet til of Montreals koncert på Bremen Teater her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA