x

Motörhead klar med ny dansk koncertdato

Motörhead klar med ny dansk koncertdato

Motörhead-frontmand Lemmy er endnu ikke kommet sig over de hjerteproblemer, han i længere tid har været udsat for, og den Europaturné, der den 6. december skulle bringe hardrock-veteranerne forbi Forum Horsens, blev derfor udskudt i sidste uge. Nu er Motörhead dog klar med en ny dato, 10. marts, stadig i Forum Horsens. Billetter til den udskudte koncert kan bruges til den nye dato eller refunderes, hvor de er købt.

I en meddelelse på Motörheads hjemmeside skrev den nu 67-årige frontmand i sidste uge blandt andet:

"Vi har taget beslutningen, fordi jeg fortsat ikke er helt klar til at tage på landevejen, og jeg arbejder mig tilbage, til jeg er helt fit. Bare rolig – jeg har ikke tænkt mig at begynde at promovere veganisme og alkoholfri drikke, men det er klart, at jeg har justeret på områder af mit liv, så jeg er sikker på, at jeg vender tilbage stærkere end nogensinde."

På trods af alvorlige fysiske udfordringer holdes rockfanen altså højt, hvilket også skete, da Motörhead gæstede dette års Wacken Festival. Lemmy trodsede sit skrantende helbred og dårlige hjerte og forsøgte at gennemføre en koncert. Det resulterede dog i et kollaps bag scenen, og man må formode, at det er den oplevelse, der har fået Lemmy til at genoverveje Europatouren.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA