x

Månedens Demo live på Lades Kælder

Månedens Demo live på Lades Kælder

Denne gangs koncert med Månedens demo foregår på fredag på Lades kælder i København, og tyder på igen at blive en virkelig god dobbeltkoncert.

Hovednavnet er Swimm Tv Ish TV, der spiller indierock i den amerikanske stil. Navne som Blonde Redhead eller til dels Pixies er de mest åbenlyse reffererencer. Meget melodiøse og medrivende, og som overtegnede skrev i bladet: ”Der er mange ting der virker rigtig godt, ikke mindst den måde drenge/pige-vokalen supplerer hinanden, og lægger en levende top på den lidt pæne indie”. Anmeldelsen sluttede af med et bud på, at bandet er virkelig gode live.

Som support spiller århusianske Tonekontroll. De har tidligere fået meget rosende ord på Demo-siden, hvor der stod: ”Tonekontroll følger op på den lyd, som Television og Jam var med til at definere, men med masser af frisk energi og ny lyd. Det hele oser af overskud og gode idéer, og giver indtryk af et klart defineret band. Det er clever rockmusik, der ikke af den grund bliver utilnærmeligt. En fin balance imellem riff, briller og hooks”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA