x

Within Temptation klar med album – se ny video

Within Temptation klar med album – se ny video

Den 31. januar 2014 udkommer Within Temptations nyeste skud på albumstammen "Hydra," opkaldt efter det kvindelige og kæmpemæssige søuhyre fra den græske mytologi. "Det er ligesom os – ubestemmeligt. 'Hydra' er den perfekte titel til det nye album, fordi det, ligesom monsteret, repræsenterer diversiteten i vores musikalske udtryk," udtaler guitarist og sangskriver Robert Westerholt i en pressemeddelelse.

Som gæstestjerner på Hydra har Within Temptation fået hjælp af den finske metaldiva Tarja Turunen fra gruppen Nightwish, hiphop-ikonet Xzibit, singer-songwriter Dave Pirner fra amerikanske Soul Asylum og den engelske metalcore-sanger Howard Jones, tidligere kendt fra Killswitch Engage og Blood Has Been Shed og nu medlem af Devil You Know. Om de forskellige medvirkender fortæller bandet:

"Howard Jones formår at give nummeret ('Dangerous', red.) en tyngde og gør det endnu dybere, end det allerede var. Det er en af vores absolutte favoritsange på pladen. Da vi skrev 'Whole World Is Watching', var Dave Pirner øverst på ønskelisten. Han har den mest betagende stemme, som tilfører nummeret lige det ekstra, der fuldender hele sangen. Xzibit bringer et helt nyt element ind i vores musik, som vi aldrig har oplevet før. Det er en helt ny cross-over, og vi er vilde med det. Tarja Turunen leverer de høje, melodiske linjer på en måde, der fuldstændig tager pusten fra os."

Sidst Within Temptation blev anmeldt af GAFFA var til koncerten i Falconer Salen tilbage i 2011. Anmelder Per Bloch kvitterede med fem ud af seks stjerner under overskriften: "Den symfoniske rockkvartet fra Holland forener lys og mørke i storslået og mangesidet koncert."

Se en trailer for det nye album "Hydra" og videoen til den nyste single "Paradise" featuring Tarja Turunen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA