x

Beck giver dig informationen

Beck giver dig informationen

Nme.com har opsnappet flere detaljer om Becks kommende plade. Forskellige meldinger har svirret i luften vedrørende udgivelsesdato og titel. Nu skulle det dog være så godt som sikkert, at pladetitlen bliver ”The Information” og udkommer i England den 2. oktober. Hans danske pladeselskab har dog meddelt, at den kommer herhjemme allerede den 25. september og visse medier skriver den 26. Hvorom alting er: Pladen er på vej.

Nigel Godrich, kendt for sit arbejde med Radiohead og hans tidligere samarbejde med Beck, er igen i producerstolen. Det var selv samme, der producerede ”Sea Change” og ”Mutations”.

Lyden på ”The Information” skulle efter sigende være hip hop-inspireret med et introspektivt touch og mon ikke gæsterne til Becks optræden i Tivolis Koncertsal, fredag, og Skanderborg-festival-publikummet, søndag, får sig en smagsprøve på de nye lækkerier musik-gourmeten.

”The Information” kommer med et helt blankt cover og medfølgende klistermærker - så kan folk selv designe deres album-look. En dvd med video til hver sang på albummet er også med i pakken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA