x

Stil spørgsmål til The Broken Beats’ Kim Munk

Stil spørgsmål til The Broken Beats’ Kim Munk

Tidligere på året udgav The Broken Beats det meget roste album "All Those Beginnings", der er produceret af sanger, guitarist og sangskriver Kim Munk selv og optaget, redigeret og mikset af Fridolin Nordsø (The William Blakes med flere) og Carsten Heller (Nephew med flere).

The Broken Beats har eksisteret siden år 2001, men udgav først et album i Danmark i år 2006, da de til at starte med udelukkende satsede på at slå igennem i udlandet. Deres første danske udgivelse var således "In The Ruin For The Perfect", som blev fulgt op af "You're Powerful, Beautiful and Extraordinary" i 2009. Albummet indeholdt blandt andet singlen "The Rules", der blev Ugens Uundgåelige på P3 og senere samme år blev kendingsmelodien til DR2's satiriske musikbrancheserie "Manden Med De Gyldne Ører".

I forbindelse med det nye album laver GAFFA et interview med Kim Munk, hvor du fra i dag og indtil på søndag den 17. november kan stille spørgsmål via Twitter, Facebook og GAFFA.dk. Stil dit spørgsmål med hashtagget #kimsvarer.

De bedste af spørgsmålene vil blive besvaret af Kim Munk og bragt i GAFFAs december-nummer og på GAFFA.dk.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA