x

Geri Halliwell erkender flop

Geri Halliwell erkender flop

Geri Halliwell sendte for nylig singlen "Half Of Me" ud, med intentionen om at gøre comeback på den musikalske scene. Nu har sangerinden imidlertid måttet sande, at singlen ikke blev den succes, hun håbede. I en blogpost skriver Geri Halliwell alias Ginger Spice: "Lige så meget som jeg er bange for at ligne en taber (for vi vil jo alle gerne ligne vindere, ikke?), er jeg ikke bange for at sige: jeg tabte. Måske skal jeg lære, hvordan man taber med måde, for at blive en god vinder?"

Halliwell har på det seneste ageret dommer i australsk X Factor og håbede således, at hendes tv-optræden kunne være med til at generere et flot salg af singlen. "Half Of Me" har dog kun solgt sølle 393 eksemplarer i Australien i den første uge og opnåede en 94. plads på hitlisten. Til sammenligning solgte førstepladsen, X Factor-vinderen Damis "Alive" ifølge Billboard 44.025 eksemplarer. Geri Halliwell kommenterer her følelsen af at floppe: "Jeg grinede nervøst, gud det er virkelig dårligt! (Inderst inde var jeg knust)." 

Med til singlen hører en video, som næppe har hjulpet situationen. Det britiske medie Daily Star kaldte videoen "the most budget video ever", og Huffington Post beskrev den som "So bad it's bad." Du kan se videoen til Geri Halliwells "Half Of Me" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA