x

Motörhead: Lemmy har fået pacemaker

Motörhead: Lemmy har fået pacemaker

I sidste måned kunne GAFFA fortælle, at Motörhead aflyste hele deres Europaturné, hvilket inkluderede den planlagte koncert i Danmark den 6. december. Forsangeren Lemmy havde op til aflysningen haft problemer med helbredet, hvilket blandt andet fik ham til at kollapse efter en koncert til dette års Wacken Festival i Tyskland i august.

Nu har Motörhead-guitaristen Phil Campbell udtalt sig yderligere om de helbredsproblemer, der har tvunget Lemmy til at trække stikket ud for en tid og lægge sit liv om:

"Lem fik en pacemaker indopereret tidligere i år, da han led af uregelmæssige hjerteslag, og så begyndte hans sukkersyge også at drille ham," udtaler Campbell til WalesOnline. "Men hans apparat virker fint nu, og han har lavet nogle tilstrækkelige ændringer i sin livsstil og diæt for at bekæmpe sukkersygen. Der er bare det, at han ikke var 100 procent klar til at tage på turne endnu."

Lemmy selv udtalte i forbindelse med aflysningen af bandets Europaturne, at han ikke havde tænkt sig at begynde at promovere veganisme og alkoholfri drikke, men at han har justeret på områder af sit liv, der gør, at han kan vende tilbage stærkere end nogensinde.

Det er dog ikke altid let at overgive sig til sygesengen, når man er gennemført rockstjerne, og det er ifølge Phil Campbell også en af grundene til, at Lemmy endte i et kollaps, før han stoppede festen:

"Det største problem er, at han altid har udvist sådan en hård personlighed hele livet igennem, og det gør det svært for ham at lytte til folk," fortæller Campbell og fortsætter: "Han er 'The John Wayne of rock' – venter altid på at kæmpe videre og klare ting på sin egen måde, du ved."

For de fans, som måtte opgive håbet om at se Motörhead den 6. december i år, er der dog godt nyt. Bandet har allerede annonceret, at de tager revanche til foråret, hvor de giver koncert den 10. marts i Forum, Horsens. Billetter til den udskudte koncert kan bruges til den nye dato eller refunderes, hvor de er købt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA