x

Lukas Graham underskriver stor amerikansk pladekontrakt

Lukas Graham underskriver stor amerikansk pladekontrakt

Man må sige, at det seneste år har været særdeles godt for de kære drenge i Lukas Graham-bandet. I marts 2012 udgav de det selvbetitlede debutalbum, som siden har indkasseret et utal af priser, blandt andet tre GAFFA-Priser. For en måned siden modtog Lukas Graham en "European Border Breakers Award" for det grænsebrydende debutalbum, og nu er det kommet frem, at de har skrevet kontrakt med den amerikanske afdeling af pladeselskabet Warner Music. Lukas Graham kommer dermed i stald med navne som Bruno Mars, Janelle Monáe, Neil Young og mange flere.

I stedet for at sende en alenlang pressemeddelelse har Lukas Graham valgt at lave en dokumentar, som beskriver, hvad der er sket den seneste tid. Her kan man se drengenes tur til New York, hvor målet er en pladekontrakt. Et mål, der nu er lykkedes. Dokumentaren, som er lavet af René Sascha Johannsen, er blevet opdelt i to dele, og du kan se den første herunder.

GAFFA bringer senere et interview med Lukas Graham om den amerikanske kontrakt, og hvad den vil føre med sig.

Debutalbummet fra Lukas Graham fik ved sin udgivelse fire stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, som skrev: "Lækker luksus-retrosoulpop fra den kære christianit og vennerne."

Lukas Graham fik som sagt sidste år tre GAFFA-Priser og var dermed showets helt store sejrherrer. Du kan være med til at stemme på, hvem der skal modtage dette års GAFFA-Priser, på gaffa.dk/prisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA