x

Panamah indtager Koncertsalen

Panamah indtager Koncertsalen

Vi har knap nok sagt farvel til år 2013, men allerede nu vælter det ind med koncertplaner for det nye år. En af de mange artister, der i 2014 indtager scenen, er danske Panamah, som den 12. april spiller i Koncerthusets koncertsal.

Med hits som "DJ Blues", "Børn Af Natten" og senest "Små Stød" har Anders Christensen, Peter Lützen og Amalie Stender taget Danmark med storm. Trioen har i alt to album bag sig, hvoraf det første "Ud Af Stilhed" udkom i 2011. Debuten fik dengang fire stjerner af GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding. Tidligere i år udkom opfølgeren "En Varm Nats Kølige Luft", som fik tre GAFFA-stjerner under overskriften: "Den populære trios toer er ikke så kølig som forventet."

Panamah var i år nomineret til "Best Danish Act"-prisen ved European Music Video Awards, hvor de dog måtte se sig slået af den unge Jimilian. Gruppen har dog stadig mulighed for at slæbe nogle priser med hjem, da de er indstillet hele fire gange til dette års GAFFA-Prisen i kategorierne "Årets Danske Album", "Årets Danske Band", "Årets Danske Hit" med singlen "Børn Af Natten" samt "Årets Danske Pop Udgivelse". Du kan stadig nå at stemme til GAFFA-Prisen 2013.

Hvis du ikke kan vente med at se Panamah live i Koncerthuset, kan du opleve dem rundt om i landet i de kommende måneder, hvor de blandt andet spiller på Vega (udsolgt), Train og Posten. Du kan finde billetter til alle koncerter inklusive den i Koncerthuset via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA