x

P.J. Harvey giver koncert i Operaen

P.J. Harvey giver koncert i Operaen

Søndag den 24. september inviterer kronprinsparret for anden gang til uddelingen af den kulturpris, som de fik i bryllupsgave af Bikubefonden.

I den forbindelse optræder den engelske sangerinde og sangskriver P.J. Harvey for første gang i Danmark siden 2001. Koncerten er én af i alt kun tre koncerter Harvey gennemfører i år, så der er virkelig lagt op til en ganske særlig aften i Danmarks nye operahus, hvor Harvey optræder solo.

P.J. Harvey får som opvarmning selskab af den danske sangskriver Peter Sommer, der de senere år har placeret sig som en af Danmarks vigtigste musikpoeter.

I alt 750.000 kroner bliver uddelt til en toneangivende dansk kunstner og en humanitær organistation.

Ved sidste års prisfest var det en tydeligt beæret Per Fly, der modtog kulturprisen og den tilhørende check på 500.000 skattefrie kroner af Kronprins Frederik. På vegne af Red Barnet modtog Mimi Jakobsen den humanitære pris på 250.000 skattefrie kroner. Musikken blev leveret af danske Mew og australske Nick Cave.

Billetter kan købes via Det Kongelige Teaters Billetcenter eller Billetnet og koster mellem 150 og 650 kroner. Billetsalget begynder torsdag den 17. august klokken 10.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA