x

Ellie Goulding er for stor til Vega

Ellie Goulding er for stor til Vega

Er du en af dem, som ikke fik fingrene i en billet til Ellie Gouldings kommende koncert i Store Vega, så er der godt nyt.

Den britiske sangerinde har annonceret, at hendes udsolgte koncert i Store Vega den 2. februar bliver rykket til TAP1, hvor der er plads til flere gæster. Der bliver således åbnet op for billetsalget igen, hvor ekstrabilletter sættes i spil.  

Ellie Goulding udgav i 2012 albummet "Halcyon", som følgede på op hendes debut "Lights" fra 2010. "Halycon" fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding, som skrev: "Det gyldne sangtalent fra England er klar med en sikker toer." Med album nummer to har Goulding for alvor fået hul igennem uden for England. Hun betragtes nu som en af de mest talentfulde britiske, kvindelige musikere, og herhjemme har hun det sidste år alene haft massive hits med "Figure 8", "Anything Could Happen" og senest singlen, "Burn", fra deluxe-udgaven af "Halcyon", der er lanceret under navnet "Halcyon Days". I septembermåned scorede hun sin første engelske nummer ét-single med netop "Burn".

GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen var dog knap så begejstret for Goulding, da hun spillede på årets NorthSide-festival. Det var blandt andet den store mængde backtrack, som trak ned, og det blev således kun til én stjerne.

Forsalget til koncerten i TAP1 starter den 15. november klokken 10.00 og kan findes via GAFFA Live. Billetter købt til koncerten i Store Vega kan selvfølgelig også bruges i TAP1.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA