x

Se ny video med en funklende rum-Miley

Se ny video med en funklende rum-Miley

Så er der atter nyt fra den allestedsnærværende pop-prinsesse Miley Cyrus. Denne gang gæsteoptræder hun på nummeret "Real And True" af den amerikanske rapper Future, hvor sangeren Mr. Hudson også er med på vokal. Videoen udspiller sig på en fremmed planet, hvor to astronauter finder Miley, som er blevet sprayet med et ordentligt lag glimmer.

Den 15. januar 2014 udgiver Future albummet "Honest", hvorpå singlen "Real And True" vil være at finde. Ud over nummeret med Miley Cyrus har den amerikanske rapper på kommende album også arbejdet sammen med blandt andre Kanye West, Rihanna, Andre 3000 og Diplo.

Udgivelsen af "Honest" var oprindeligt sat til den 26. november 2013, men blev tidligere i år udsat, da Future skulle på turné med Drake. Det blev dog ikke til noget, da Drake forlangte ham taget af sin tour-plan, efter at Future var blevet citeret for nogle uheldige kommentarer om Drake på musiksiden Billboard. Hele affæren er nu endt i et søgsmål, hvor Future forlanger en erstatning på intet mindre end 1,5 millioner amerikanske dollars (cirka 8.325.000 danske kroner, red.)

Det er heller ikke Future, som skal varme op for Drake, når han gæster Danmark i 2014, men derimod The Weekend. Der er kun få billetter tilbage til koncerten i Forum den 3. marts 2014, og de kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA