x

Vind møde med Depeche Mode

Vind møde med Depeche Mode

Som GAFFA Plus-medlem har du nu mulighed for at vinde eksklusive koncertbilletter til Depeche Mode, når de lægger vejen forbi Sverige, henholdsvis i Malmö Arena den 9. og i Scandinavium i Göteborg den 11. december. Derudover kan du vinde et møde med kongerne af elektro-rock. Konkurrencen udloddes af GAFFA i samarbejde med Live Nation.

Det legendariske band blev dannet i 1980, og Depeche Mode udgav deres debut "Speak & Spell" i 1981. Den 25. marts i år udkom så det 13. studiealbum "Delta Machine" fra synth-pionererne, et album der fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Ras Bolding under overskriften "Nye klange og gamle tricks."

Er du en af dem, der har været med fra start, er du kommet senere til eller er du bare regulær fan af gruppen, så smut ind på GAFFAs konkurrence-side, hvor meet'n'greet og koncertbilletter udloddes. Du skal bare svare på et enkelt spørgsmål for at deltage i lodtrækningen 

Held og lykke!

Depeche Mode giver også koncert i Jyske Bank Boxen i Herning 29. november, hvor det dog af logistiske årsager desværre ikke er muligt at møde bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA