x

Rasmus Thude sælger ud i ny video

Rasmus Thude sælger ud i ny video

Den danske sanger Rasmus Thude er singleaktuel med "Frøken Ligeglad" og udgiver samtidig en interaktiv musikvideo dertil, hvor et nyt fænomen som video-tagging kan opleves grundet et kommercielt samarbejde med tøjmærket Gant Rugger og reklamebureauet TBWA. Video-tagging gør det muligt at købe produkter direkte fra videoen, blot ved at føre musen hen over det ønskede produkt. Videoen til "Frøken Ligeglad" kan altså fungere som en fuldstændig normal musikvideo, blandt andet på YouTube, men samtidig har den også den ekstra feature, der gør det muligt direkte at købe den trøje eller de jeans, Rasmus Thude bærer.

Rasmus Thude står krediteret som altmuligmand på "Frøken Ligeglad" – sagt med andre ord har den 24-årige sanger taget styringen i hele processen, når han lægger navn til singlen og kommende udgivelser. Han skriver sangene, indspiller og arrangerer selv sine vokaler, og i producerstolen sidder han også med bag knapperne. Om sit nye arbejde siger han:

– Jeg er mere bevidst om mine musikalske valg. Hver gang jeg sætter mig ned og starter på en ny sang, skal det føles ægte. Og så skal det være sjovt. Musikalsk set skød min debut "Seks Hjerter" i mange retninger. Dengang færdedes jeg i forskellige musikalske miljøer, og selvom det var enormt spændende og lærerigt, er det vigtigt for mig nu at vise omverdenen, at det her er Rasmus Thude.

Se og prøv videoen til "Frøken Ligeglad" her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA