x

Aerosmith til Danmark

Aerosmith til Danmark

Aerosmith melder deres ankomst til Danmark den 6. juni næste sommer. Det bliver Fængslet i Horsens, der skal agere værter for bandet og deres mange fans. Med guld- og platinsalg på størstedelen af de i alt 15 studiealbum, udsolgte turnéer, en plads i The Rock'N'Roll Hall of Fame og som modtagere af adskillige priser skulle man måske tro, at Aerosmith kunne fristes til at hive stikket. På ægte rock'n'roll-manér fortsætter de dog med at turnere og udgive albums. Deres karriere strækker sig over fem årtier, og nu får danskerne altså mulighed for at opleve dem.

Få bands har som dem overlevet årtiers udsvævende liv og er oven i købet blevet et af verdens største rockbands. Aerosmith, der allerede i halvfjerdserne skrev historie med albums som " Toys In The Attic " og "Rocks", har kæmpet med både stofproblemer og interne konflikter og oplevede et comeback med "Pump" fra 1989 og "Get A Grip" fra 1993. Aerosmith er det amerikanske rockband, der har solgt flest albums nogensinde med over 150 millioner solgte eksemplarer.

Med kæmpehits som "Sweet Emotion," "Same Old Song And Dance," "Walk This Way," "Love In An Elevator," "I Don't Wanna Miss A Thing," "Amazing," "Jaded," "Janie's Got A Gun," "Cryin", "Dude (Looks Like A Lady)" og "Livin' On The Edge" tør man godt håbe på, at Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton og Joey Kramer vil sætte gang i en sommerfest i Horsens.

Billetsalget starter mandag 25. november kl. 10:00 via GAFFA Live. Der vil være forsalg via Coop (til medlemmer på medlem.coop.dk) og Jyske Bank fredag 22. november kl. 10.00 og 24 timer frem.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA