x

Kan du slå The Broken Beats i Rocksmith?

Kan du slå The Broken Beats i Rocksmith?

I forbindelse med lanceringen af Ubisofts musikspil "Rocksmith 2014 Edition" bliver der nu indledt en større skandinavisk musikkonkurrence: "Battle of Scandinavia". Her skal tre bands fra henholdsvis Danmark, Norge og Sverige konkurrere mod hinanden i guitarspillets mange facetter og muligheder – og du kan være med.

De tre bands er The Broken Beats fra Danmark (på billedet, red.), Sparzanza fra Sverige og The Airborne Highfives fra Norge. Alle bandmedlemmer kommer til at dyste i forskellige sange mod deres kolleger fra de andre lande, hvor de får til opgave at lære en sang, som de så skal spille som en ægte guitarist, uanset hvilket instrument de normalt spiller på. Kampagnen er specielt designet til Skandinavien og indebærer brugerafstemninger, upload af fanvideoer og videoer fra øvelokalet.

Første afstemning i konkurrencen er centreret omkring hvilke numre, de tre udvalgte bands skal dyste i. Og det kan du være med til at bestemme her:

 
    online poll by Opinion Stage  

Hvis du har lyst til at prøve, om du kan gøre det bedre end de tre grupper, er du også meget velkommen til selv at slå dig løs derhjemme. Se her hvordan du uploader din video her. Hvis du er god nok, viser vi den på GAFFAs Rocksmith-blog.

Læs mere om Rocksmith-spillet og følg og deltag i Battle of Scandinavia-afstemningerne på bloggen gaffa.dk/rocksmith.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA