x

Se debutanterne We Go Vertigo få mel i hovedet

Se debutanterne We Go Vertigo få mel i hovedet

I dag udgiver den danske rockgruppe We Go Vertigo deres debutalbum "Reach Out", som netop har fået fire stjerner af GAFFA under overskriften "Aarhusiansk rockkvartet debuterer med international lyd og ditto potentiale." I den forbindelse har de fået taget et ret spektakulært coverfoto som en naturlig opfølger til debutsinglecoveret "I Will Run", hvor forsanger Martin Povlsen hang i en wire ud fra kunstmuseet Aros i Aarhus 50 meter over jorden.

Denne gang har bandet fået kastet en masse mel i hovedet for med den hvide farve at signalere en ny begyndelse. Også denne gang er coverbilledet taget af fotograf Morten Rygaard, og du kan nedenfor se en video om, hvordan det markante coverfoto blev til.

We Go Vertigo har tidligere været kendt under navnet Three Incorporated og udgav under det navn ep'en "Playground" i 2009.

We Go Vertigo har deltaget i Emergenza Festival, verdens største musikkonkurrence for upcoming bands, og spillede sig til en finaleplads på Store Vega i København via koncerter i Pakhuset og VoxHall i Aarhus. Også steder som Ridehuset i Aarhus, The Rock og Nemoland i København har haft besøg af bandet, samt Rock Shock Festival i Aars, hvor blandt andre navne som Carpark North og Mads Langer var på plakaten. Aarhus Festuge har tre gange haft besøg af gruppen. Bandet har på eget initiativ arrangeret en efterskoletour, som medførte adskillelige koncerter i Danmark. We Go Vertigo blev desuden udpeget som opvarmningsband af The Storm i forbindelse med deres Danmarksturné, hvor de spillede i Stakladen i Aarhus.  

Se We Go Vertigo få kastet mel i hovedet nedenfor. Og så viser vi lige klippet med optagelserne fra Aros 50 meter over jorden igen, for en sådan farefuld mission kan godt tåle at blive set en gang til:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA