x

Muse favorit ved årets Kerrang! Awards

Muse favorit ved årets Kerrang! Awards

Muse blev for nyligt afsløret som en af de nominerede på den såkaldte shortlist til den yderst prestigefyldte Mercury Music Prize, som Antony And The Johnsons sidste år løb med. Og nu kan det britiske rockkraftcenter glæde sig over, at de også står med gode muligheder for at løbe med en pæn stak priser ved årets udgave af Kerrang! Awards. Ved det britiske tungrock-musikmagasins prisuddeling er Muse således nomineret i hele fem kategorier, og dermed er de dette års topscorer.

Muse er nomineret til bedste live band, bedste single, bedste album, bedste video og bedste britiske band. Muse figurerer dog ikke på nomineringslisten til den mest prestigefyldte pris. Nomineret til "Bedste Band På Planeten", som det ydmygt hedder, er nemlig My Chemical Romance, Fall Out Boy, Trivium, Avenged Sevenfold, HIM og Lacuna Coil.

Mere end 140.000 stemmer har afgjort, hvem der skulle nomineres i de respektive kategorier. Det er læserne af Kerrang!s musikmagasin og hjemmeside, der hovedsageligt har truffet afgørelsen, men også brugere af sitet MySpace.com har haft indflydelse på visse priser.

Prisuddelingen finder sted i London den 24. august, og det er den tidligere Stereophonics-trommeslager Stuart Cable, der er vært ved begivenheden.

Se alle nomineringerne her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA