x

The Voice laver egen pris

The Voice laver egen pris

Også The Voice har i de seneste år registreret, at den danske musik i stadig stigende grad nyder stor popularitet herhjemme i forhold til den udenlandske musik, og det har radio- og tv-stationen besluttet af fejre ved at indstifte en ny selvbetitlet pris. The Voice Awarden vil således hvert år blive givet til en dansk artist, der betyder noget særligt for danske musikfans og The Voice.

"På radio og i særdeleshed tv har vi stort fokus på de lokale kunstnere, og vi er stolte over at have medvirket til den professionelle udvikling, som den danske musikscene har gennemgået de sidste år. Dansk musik boomer. Tidens hotteste danske artister er lige så populære som - om ikke mere end - de udenlandske, og dét markerer vi fra nu af hvert år ved at uddele The Voice Awarden til en helt særlig dansk kunstner", siger The Voice TVs programdirektør Dennis Johannesson.

Ligesom de to foregående somre har The Voice i år arrangeret et stort koncertarrangement på Plænen i Tivoli. Arrangementet løber i år af stablen søndag den 20. august fra kl. 18.00, og ved denne lejlighed vil også prisen for første gang blive overrakt til en dansk artist.

Årets prisvinder udvælges af et panel hos The Voice og The Voice TV, som samtidig opfordrer lyttere og seere til via www.thevoice.dk og www.thevoicetv.dk at give deres input til, hvilken dansk artist, de mener fortjener årets pris.

Med The Voice TV-værten og Infernal-sanger Lina Rafn i front og adskillige kendte gæstepræsentatorer byder årets Tivoli-koncert blandt andet på kunstnere såsom Nik & Jay, Bryan Rice, L.O.C, Niarn, Joey Moe, Alex, Mark Johnsson, Outlandish, Jokeren, Eamon, T-Pain, Stacie Orrico, Darin og Basshunter.

Besøg The Voice


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA